Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú.  Viac info

 

Predaj rekračnej chaty v lokalite Domaša - Dobra v katastri obce Kvakovce

Obec: Kvakovce
Okres: Vranov nad Topľou
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata
Iné:
Cena v RK

Popis nehnuteľnosti

Raymann real ponúka na predaj  rodinnú rekračnú chatu v tichom prostredí rekračnej lokality Domaša - Dobra v katastri obce Kvakovce .   Ideálne   pre rodiny s deťmi a domácími milačikmi . Chata  je v OV a stojí   na pozemku   800 m2  .   Je to novostavba postavená   z   tehál ,   je dvojpodlažná a má 220  m2 . Prízemie : kuchyňa spojená s obývaciou miestnosťou , v ktorej krb . Na prízemí sa ďalej nachádza sprcha  s toaletou  . Poschodie : 2 spálne a sprchovací kút , loggie     .  Kúrenie sa realizuje cez klimatizáciu  , je tam bojler na ohrev teplej  vody . Voda je  riešená formou vlstnej studne  a odpad formou žumpy . Okna sú hlinikové s trojsklom .  Chata   sa    predáva   aj   so   zariadením . 
Pre deti a domácich miláčikov je k dispozicií veľký trávnatý pozemok . Dospelí majú k dispozícii veľkú terasu zo sedením  a možnosťou grilovania  . Chata je využiteľná aj na celoročné bývanie  , pričom prístup k chate j možný autom  . Cena chaty je v RK   .
Ponúkame Vám naše kompletné služby na jednom mieste - zabezpečenie právnych služieb, služby financovania, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti, prepisy plynu a elektriny a poradenstvo súvisiace s prevodom nehnuteľnosti.
V prípade záujmu o obhliadku nehnuteľnosti alebo akýchkoľvek otázok, ma neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle 0917916069 alebo emailovej adrese irena.raymann@gmail.com.

 


 


Cena:
Dohodou

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
800 m2
Typ zeme:
rovina
Úžitková plocha:
220 m2
Zastavaná plocha:
220 m2
Stav:
novostavba
Loggia:
áno
Terasa:
áno
Celková plocha:
1020 m2
Počet logií:
2
Počet terás:
1
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku - studňa:
áno
Elektrika - na pozemku - 380 V:
áno
Kanalizácia - na pozemku - žumpa:
áno
Internet:
áno
Káblová TV:
áno
Optická sieť:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Irena Raymann

Irena Raymann

maklér

  • Slovensky
  • Magyar
  • Deutsch
  • rusr

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti