Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú.  Viac info

 

Predaj záhradnej chaty Pod Vinicami

Ulica: Pod Vinicami
Obec: Košice-Ťahanovce
Okres: Košice I
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata
Iné:
40 000 €

Popis nehnuteľnosti

Raymann real ponúka na predaj peknú záhradnú chatu  v tichom prostredí obce Ťahanovce - Pod Vinicami . Ideálne pre rodiny s deťmi a domácími milačikmi .Chata a pozemok je v OV a stojí na pozemku 600m2, je postavená z kvádrou , je dvojpodlažná a má 40 m2. Prízemie : kuchyňa s jedálenským kútom    .  Prvé oschodie : väčšia spoločenská miestnosť - hala  . Podkrovie : spálňa  .Kúrenie je eletrické a aj na tuhé palivo  - pec . Sociálne zariadenie je formou suchej toalety . Chata sa predáva aj so zariadením rekonštrukcia chaty je podľa vlastných predstáv . 
Pre deti a domácich miláčikov je k dispozicií veľký trávnatý pozemok s možnosťou výsadby a pestovanie ovocia a zeleniny .  Dospelí majú k dispozícii malú terasku  zo sedením . Cena chaty je 40 000 Eur  s právnym servisom .
Ponúkame Vám naše kompletné služby na jednom mieste - zabezpečenie právnych služieb, služby financovania, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti, prepisy plynu a elektriny a poradenstvo súvisiace s prevodom nehnuteľnosti.
V prípade záujmu o obhliadku nehnuteľnosti alebo akýchkoľvek otázok, ma neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle 0917916069 alebo emailovej adrese irena.raymann@gmail.com

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
600 m2
Úžitková plocha:
40 m2
Zastavaná plocha:
40 m2
Stav:
pôvodný stav
Loggia:
áno
Celková plocha:
640 m2
Počet logií:
1
Inžinierske siete:
áno
Elektrika:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Irena Raymann

Irena Raymann

maklér

  • Slovensky
  • Magyar
  • Deutsch
  • rusr

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti